NK Čelik ostao bez zvaničnog Facebook profila: "Dvojici administratora jutros je stigla poruka..."

Bizaran problem

NK Čelik ostao bez zvaničnog Facebook profila: "Dvojici administratora jutros je stigla poruka..."

Edmir Škorić

Ismar Huskić, generalni sekretar NK Čelik, tvrdi da je jutros stigla obavijest o gubitku zvaničnog Facebook profila.

Podsjećamo, Čelik je danas ostao bez profila na Facebooku, a u međuvremenu je ugašena i web stranica, mada Huskić ističe da ona nije hakovana.

"S obzirom da imamo dva admina, jutros im je rano saopšteno da nisu više admini, a također, izgubili su pristup i Instagram profilu koji je također zvaničan i povezan je sa Facebookom", kazao nam je generalni sekretar Ismar Huskić.

Iako je stranica trenutno ugaešna, Huskić tvrdi da ona nije hakovana, već da se radi na rekonstrukciji.

"Web stranica nije hakovana, pošto svakako planiramo da radimo novu i trenutno je nedostupna zbog rekonstrukcije".

Huskić tvrdi da niko od ranijih administratora profila na Facebooku ne zna ništa o ovom problemu.

"Pokušali smo stupiti sa svim ljudima koji su imali pristup stranici, svi kažu da nemaju veze s tim, tako da nam je teško pronaći krivca, ali šta je tu je. Malo nam je žao zbog ovoga, ipak smo se u posljednje vrijeme trudili da to podignemo na još veći nivo, shodno i rezultatima, ali morat ćemo sada potražiti neko drugo rješenje".

Šta je sljedeći korak?

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Dobili smo neki kontakt od osobe koja se bavi s tim i rečeno nam je da se profil može vratiti, ali da to košta. Nije isključeno da napravimo novi profil na Facebooku ili pronađemo alternativni, ali sigurno je da ćemo ovo riješiti. Svjesni smo koliko je to važno i navijačima, želimo da imaju sve informacije na jednom mjestu o voljenom klubu", dodao je Huskić.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi