NK Čelik dobio novu Upravu, na čelu bivši omladinac kluba

Skupština u toku

NK Čelik dobio novu Upravu, na čelu bivši omladinac kluba

D. Kurbegović

Na današnjoj vanrednoj Skupštini izabran je novi Upravni odbor kluba s Bilinog polja. 

Povjerenje su jednoglasno dobili Armin Gafurović, Jasmin Begagić, Refik Begić, Tarik Hadžimahmutović i Harun Kahvedžić. Cijeli Upravni odbor sastavljen je od mladih ljudi, koji imaju jasan cilj i viziju za naredni period.

Naravno za to će im trebati podrška Grada jer bez snažne podrške prvog čovjeka Zenice Fuada Kasumovića, ali i Gradskog vijeća Zenice klub s Bilinog polja teško će moći da sanira velike dugove, koji su nastali u zadnjih 20-tak godina.

Inace predsjednik kluba bit će 33-godišnji Armin Gafurović, bivši omladinac Čelika, a koji je trenutno veoma uspješni zenički ugostitelj i neko ko je dobro upućen u cijelu situaciju u i oko kluba. Zanimljivo da je na Skupštini i najbolji bh. atletičar Amel Tuka koji će također biti u službi nove Uprave i Čelika.

Sjednica Čelika je u toku, a naknadno će se saznati u kojoj ligi će Zeničani nastupati naredne sezone.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

forza_juve
Nastupat ce u Ligi prvaka ili tzv. Kantonalna liga. Na gostovanja idu biciklom, od uprave dobiju po sendvic i sokic dvojni C.
2 8
Rajvosa2019
Ovi omladinci bar nisu iskvareni + pokvareni kao vecina stari guzonja koji ukradose zrno iz puske , nadam se da ce nesto pozitivno napraviti ali bez dobre love tesko
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi