NK Čelik dobio pojačanje: Tuka "zadužio" dres s brojem 45
Tuka je danas posjetio Bilino polje, te se učlanio u NK Čelik i tako dao svoj doprinos u ozdravljenju kluba. Foto:NK Čelik

Najbolji bh. atletičar postao član kluba s Bilinog polja

NK Čelik dobio pojačanje: Tuka "zadužio" dres s brojem 45

D. Kurbegović

Nogometni klub Čelik i mlada Uprava na čelu s Denisom Mušovićem svakodnevno radi na vraćanju ponosa Zenice na pravi kolosijek. Iz dana u dan osjeti se pozitivna atmosfera u i oko kluba, a to svakim danom prepoznaju i brojni sponzori, sportisti, a svakako i navijači.

Danas je VIP član NK Čelik postao jedan od najboljih naših sportista i najbolji atletičar države Amel Tuka. Osvajač medalja sa velikih svjetskih i evropskih takmičenja prepoznao je pozitivnu i zdravu priču koja je trenutno na Bilinom polju, te je danas odlučio da i sam doprinese istoj.

I ranije je Tuka bio redovan gost na Bilinom polju, ali i na nekim gostujućim terenima gdje je igrao NK Čelik, te se danas u razgovoru s menadžmentom kluba upoznao o situaciji u klubu i planovima za naredni period.

Ovom prilikom Amel Tuka zadužio je dres sa brojem 45, koji će mu sigurno ostati u dugotrajnom vlasništvu i koji će ponosno nositi, gdje god tu bude imao priliku.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

Tuka je pozvao i sve navijače da se učlane u klub i doprinesu bržem ozdravljenju jednog od simbola Zenice.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Krex77
Bravo vole
0 2
redbull
Svi prepoznaju jedinu pozitivnu pricu u Zenici. Svi osim kasumovica i sljedbenika, nek vas se vasa djeca stide zbog onog sto radite.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi