NK Čelik odgodio sutrašnji odlazak na pripreme u Tursku
Zeničani bi do srijede trebali otputovati u Tursku, gdje bi trebali odigrati nekoliko prijateljskih utakmica

Ekipa bi do srijede trebala otputovati u Antaliju

NK Čelik odgodio sutrašnji odlazak na pripreme u Tursku

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika u petak su se vratili iz Ljubuškog, gdje su boravili osam dana i gdje su odradili dobar dio posla budući da su imali dobre vremenske uvjete.

Zeničani su prema planu trebali sutra da lete za Antaliju, gdje bi odradili najveći dio posla, kada su u pitanju pripreme za nastavak sezone. Po svemu sudeći crno-crveni sutra neće otputovati za Tursku, nego će to biti utorak ili srijeda.

Ostaje pitanje zašto ekipa sutra ne putuje za Tursku, da li je to zbog toga što Gradska uprava nije uplatila avionske karte, kao što je to bio slučaj prošle zime ili je nešto drugo u pitanju saznat ćemo u narednom periodu.

U Tursku će putovati 25 igrača, a tamo će se priključiti i Paragvajac Filipeto Caros, te Armel Bradji Dakouri iz Obale Slonovače. Oni su i jesenas bili članovi kluba, ali nisu bili na prozivci niti su odradili prvu fazu priprema u Ljubuškom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zeničani u planu imaju još dovesti jednog lijevog beka, te krilnog napadača čime bi vjerovatno kompletirali ekipu za nastavak sezone.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Chwilla
Doveo ne dove on investitora vi ste sada privatni klub. Ne kontam privatni klub, a traze od fude repa za karte!
2 4
Samoiskreno
FUJDO KLOSARU DOVEDES INVESTITORA SVOG PA NE POSTUJES DOGOVOR
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi