NK Čelik u Turskoj jači za dvojicu igrača
Felipeto Carlos i na proljeće nosit će crno-crveni dres, te će biti jedna od opcija za poziciju lijevog beka, gdje se očekuje dolazak još jednog nogometaša

Zeničani danas završili pripreme u Ljubuškom

NK Čelik u Turskoj jači za dvojicu igrača

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometaši Čelika okončali su devetodnevne pripreme u Ljubuškom i danas su se vratili u Zenicu. Nakon dvodnevne pauze, zenički će nogometaši već u ponedjeljak, 20. januara, otputovati na drugu pripremnu fazu u Antaliji, gdje će ostati sve do 10. februara.

Zeničani su u Ljubuškom radili na fizičkoj pripremi, a veoma su zadovoljni onime što su odradili u prvoj fazi priprema. U Ljubuškom su se ekipi priključili Kenan Horić, Domagoj Franić, Mile Vujašin, te Ante Blažević, koji je s rukovodstvom kluba dogovorio ostanak na Bilinom polju.

Zanimljivo da će se crno-crvenima u Turskoj priključiti Paragvajac Filipeto Caros i Armel Bradji Dakouri iz Obale Slonovače, koji prvi dio priprema nisu odradili s ekipom. Posebno stručni štab raduje što će lijevi bek Carlos ostati na Bilinom polju, te će ljudi iz Čelika morati angažovati još jednog lijevog bočnog, kako bi kompletirali bočne pozicije u ekipi.

U Turskoj se očekuje da klub angažuje još jednog lijevog beka, te napadača čime bi se kompletirao igrački kadar za proljetni dio sezone. Svakako da će biti zanimljivo ko će biti u avionu za Antaliju, budući da je nekoliko nogometaša bilo na probnom radu na pripremama u Ljubuškom.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pero98
Pojačanja za "izlazak" u Europu.
0 8
Disha
Jesu li Kurdi?
2 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi