5

Komentari (5)

andi
jadan je grad gdje je sportki buđet za god.dana 500 ili 600 hiljada km.još kada imaš fiktivni klub popit čelika i leglo kriminalaca,papaka,ne sportskih radnika,koji pojma nemaju o sportu,onda shvatiš šþa rade 20 poslednjih godina,kada klub nema ništa,ni statuta,niti statusa,kada je sve obivejeno kriminalnim radnjama,pa čak načelnik sebi da za pravo da iz građanskih đepova i buđeta vrača pokradene pare svaki mjesec,onda je sve jasno kao dan..
andi
pa Fuad K.če jednoga dana ipak odgovarati za reprogram,pare koje su pokradene u nk.čelik,sad gospodin načelnik uredno vrača iz đepova građana,sve upravne odbore,nadzorne odborw i direktore pohapsiti,lako se je dzati narodnim param dok sport u zenici umire,do tada čeliku i zadnje pare.bruka.kome,ponovno malim sitnim lopovima..e moj Fuade past češ žestoko na čeliku.
Dzemo poserem te
Bilino polje je nogometni hram B i H, a Čelik je klub koji je dao veliki broj fudbalskih asova. Sto se tice zagadjenja, nista nisu bolji Sarajevo i Tuzla,l to pokazuju brojni rezultati mjerenja zagadjenja, samo sto je jedino na Zenici to zvono, ali nista nisu bolji Sarajevo i Tuzla od Zenice
Raikkonen
Čelik je černobilski f.k. I njima prvo treba dozvola da mogu disati hahaha. Koja je to ne popravljiva zeničke sorta koja raste tako prvo da im u jaslicama pričaju priče kako da mrze glavni grad njihove države BiH. jadovi ljubomorni zenicki
Dellta
Majmune Raikkonen pojima ti nemas. . Neka svako dijete mrzi glavni grad :)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.