Nosio i dres kadetske reprezentacije Finske

NK Čelik prvo pojačanje dobija iz Finske?

10

Komentari (10)

andi
pa samo kurčine dovode kao i obično,peru pare i ako neki zaluta da nešto zna dibroje hahaa,a zeničke momke posrati,popišati,protjerati,plačenici i ne znaju ništa drugo,za sitni šičar,votka tableta i super,a dovedi koga hočeš koga kurac boli.ja se davno prestao zanimati za fudinnfiktivni klub..
redbull
Odavno gluplji komentar nisam procitao..
Dzemo poserem te
Raikkonen, zenicki rob, covjek koji bez Zenice ne moze zivjeti, koji je ovisan od Zenice
redbull
Ja ljubomore jbt ko da de gea dolazi, haha.
Div iz šehera
"Uvijek mi je želja bila da branim za Celik iz BiH"
franjo25z
Lizi mi liniju suneta luzeruuuu
Raikkonen
Pa đećeš jbt u jad od kluba koji se zove černobilski zenicki celik koji qurci vode u propast. Ne može taj klub da opstane jer glavni grad sve pokrade od njih hahaha
franjo25z
Popusi nam cernobilsku kitu luzeruuu
Robijas007
Eto vidis kakav si majmun, na svaku objavu o Celiku dodjes da vrijedjas nicim izazvan pa onda places portalu da banuje ????? de majmune mali sjasi i odjebi od Celika, idi slavi titulu,jesu gotove majice??
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.