Prije tri mjeseca potpisao za Čelik, a danas klub objavio da više nije njihov član

Raskid saradnje s Hreljom

Prije tri mjeseca potpisao za Čelik, a danas klub objavio da više nije njihov član · Zvanično

E. Čaušević

Čelik je pred početak sezone u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine doveo nekoliko zvučnih pojačanja, a među njima bio je i Adnan Hrelja koji je stigao iz GOŠK-a, no samo tri mjeseca kasnije napustio je zenički klub.

Čelik nije baš najbolje otvorio sezonu u drugom rangu bh. fudbala iako se očekivalo da će zenički klub biti među favoritima za prvu poziciju koja vodi u Premijer ligu.

Međutim, nakon deset odigranih kola klub s Bilinog polja nalazi se na tek desetoj poziciji čime u ovom klubu sigurno nisu zadovoljni.

Rezultat nezadovoljstva je i raskid saradnje sa šefom stručnog štaba Arminom Duvnjakom koji od jučer zvanično više nije trener Čelika, ali on nije jedini kojem je zenički klub odlučio da se zahvali na saradnji.

Naime, od danas član Čelika nije ni Adnan Hrelja koji je u ovaj klub stigao tek prije tri mjeseca i najavljen je kao veliko pojačanje, ali to očekivanje nije ispunio.

Oglasi

"Ovim putem NK Čelik obavještava javnost da je raskinuta saradnja sa dosadašnjim igračem prvog tima Adnanom Hreljom. Adnanu želimo puno sreće u nastavku karijere", saopštili su iz Čelika.

U zeničkom klubu nisu bili zadovoljni igrama ovog 30-godišnjaka i odlučeno je da je najbolje da sporazumno raskinu saradnju.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Hrelja je u Čelik stigao nakon sezone u GOŠK-u, a prije toga nastupao je za Sarajevo, Pescsi, Rudar Kakanj, Mladost, Bosnu, Tuzla City i Igman iz Konjica.

U dresu Čelika upisao je sedam nastupa u ovoj sezoni, te je na terenu proveo ukupno 240 minuta.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1582313617
Kakav klub takav igrac
1 1
FahrudinKonjHodzic
amateri i propalitet od kluba
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi