NK GOŠK dobio novog šefa struke: Stanko Mršić na klupi Gabeljana!

Službeno predstavljanje u petak

NK GOŠK dobio novog šefa struke: Stanko Mršić na klupi Gabeljana! · Saznajemo

S. Mlaćo

NK GOŠK danas se razišao sa Matom Neretljakom. Gabeljani nisu briljirali u nastavku sezone, pa je odlazak Neretljaka bio neminovan.

Ipak, u GOŠK-u nisu sjedili skrštenih ruku, pa su čelnici kluba upravo dogovorili saradnju sa istaknutim hrvatskim stručnjakom Stankom Mršićem.

Potvrdio je to za SportSport.ba direkor GOŠK-a Andrija Jurković.

Mršić je danas dogovorio saradnju sa GOŠK-om, a službeno će biti predstavljen u prostorijama kluba u petak.

U dosadašnjoj trenerskoj karijeri Mršić je vodio Cibaliju, Vinogradar, Split, Osijek, Primorac,  Imotski, Zadar, te u BiH Posušje u najboljim danima tog kluba i njegov dolazak u Gabelu jasno pokazuje da je ovaj klub želi izboriti opstanak u društvu najboljih bh. timova.

GOŠK već za vikend očekuje duel protiv Zrinjskog u okviru trećeg dijela sezone.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ko je Stanko Mršić?

"Stanko Mršić jedini je Hrvat koji je na klupi pobijedio i danskog izbornika Agea Hareidea i hrvatskog Zlatka Dalića. I trenirao je Zlatka Dalića, Ivicu Olića, Luku Modrića, Danijela Subašića, Antu Rebića...
", pisali su nedavno hrvatski mediji o sada već novom treneru GOŠK-a.

"Antu Rebića sam trenirao u Splitu, Luku Modrića u mladoj reprezentaciji, Ivicu Olića u Marsoniji, Zlatka Dalića u Varteksu, Subašića sam prvi stavio na gol...", kazao je Mršić u jednom od intervjua.

Top Komentari

seibeg
Gošk u Premier ligi , Subhanallah
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti