Izgradnja reflektora ide ubraznim tempom: Bh. stadion će uskoro biti spreman za noćne utakmice
FOTO: NK GOŠK/facebook

Veliki poduhvat

Izgradnja reflektora ide ubraznim tempom: Bh. stadion će uskoro biti spreman za noćne utakmice

H. Zilić

Uskoro će još jedan stadion u Bosni i Hercegovini dobiti uslove za odigravanje noćnih utakmica što će uveliko pomoći domaćinima, ali i gostima jer se stadion nalazi na jugu naše zemlje gdje su ljeti ogromne vrućine pa odigravanje dnevnih utakmica zna biti problem za ekipe.

Radovi oko postavljanja reflektora na stadionu "Perica-Pero Pavlović" u Gabeli idu punim tempom.

NK GOŠK će uskoro domaće utakmice igrati u noćnim terminima i svakako da je ovo ogromna stvar za klub sa samog juga naše zemlje.

"Radovi na našem stadionu uveliko traju. Počela je betonaža prve stope.

Reflektori će po planu zasijati u našem domu, što će biti poseban dan", saopštili su iz NK GOŠK.

Na stadionu u Gabeli će se vjerovatno naredne sezone igrati i Premijer liga Bosne i Hercegovine.

Oglasi

GOŠK je suvereni lider u Prvoj ligi FBiH i samo čudo treba da se desi da ne izbor plasman u elitu na kraju sezonu.

Radovi na našem stadionu uveliko traju 📸 Počela je betonaža prve stope ✅️ Reflektori će po planu zasijati u našem domu, što će biti poseban dan 🏟

Posted by NK GOŠK Gabela on Wednesday, March 29, 2023

Gabeljani su trenutno lideri sa 51 bodom, 17 više od drugoplasirane Zvijezde iz Gradačca.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Do kraja prvenstva ostalo je 11 kola, a u narednom 20. kolu GOŠK dočekuje ekipu Stupčanica koja je uz Travnik jedina porazila Lavove iz Gabele ove sezone.

Dobijanje refletkora GOŠK će ispuniti sve uslove za prmeijerligašku licencu tako da će utakmice u Gabeli biti pravi ugođaj u narednim sezonama.

Top Komentari

.eboti fudbal/nogomet u jednoj zemlji kad je postavljanje reflektora postala vijest, takvoj vijesti u bilo kojoj zemlji bi se smijali i pravili segu od toga.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi