Stigao na probu, pa 'nestao' sa treninga bh. premijerligaša

Futsal reprezentativac Holandije se vratio kući

Stigao na probu, pa 'nestao' sa treninga bh. premijerligaša

S. Mlaćo

Nogometaši GOŠK-a vrijedno se spremaju za novu sezonu Premijer lige BiH. Već sutra izabranike Feđe Dudića očekuje prijateljski duel protiv Širokog Brijega, kvalitetna provjera u kojoj će šansu dobiti i igrači koji se nalaze na probnom radu.

Zanimljivo da je prije par dana u premijerligaša iz Gabele stigao i 20-godišnji Redouane Makraou, futsal reprezentativac Holandije. Makrou je posljednji angažman imao u holandskom niželigašu Amstedram SV, ali se u Gabeli nije dugo zadržao.

Naprotiv, Makrou je nakon samo dva dana treniranja, 'nestao' iz hercegovačkog gradića, a zatim se javio porukom istakavši da se zbog porodičnih razloga odlučio vratiti u svoju zemlju.

Ova odluka iznenadila je trenere u stručnom štabu NK GOŠK, ali očigledno da Makraou nije mogao podnijeti jak tempo treninga, s obzirom da je i tokom boravka na probnom radu propustio jedan od treninga.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Top Komentari

Zenicanin
Cuj nije mogao podnijeti treninge hahahahahahaahah, kad je vidio da je došao u selo ispalio se
15 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi