Karačić predstavljen u Gabeli: "Drago mi je što sam stigao u ovu sredinu, radujem se izazovima"
FOTO/VIDEO: K. Dedić

Novi trener GOŠK-a

Karačić predstavljen u Gabeli: "Drago mi je što sam stigao u ovu sredinu, radujem se izazovima"

Haris Zilić

Nakon poraza od Veleža rezultatom 0:4 u 13. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine, Denis Ćorić je odlučio da napusti trenersku klupu GOŠK-a iz Gabele.

Ova odluka je malo iznenadila javnost, a u klubu su odmah krenuli u potragu za novim trenerom.

GOŠK je danas ozvaničio da će ekipu do kraja sezone voditi poznato bh. trenersko ime, iskusni Toni Karačić.

Po dolasku u Gabelu, Karačić je podijelio prve impresije.

"Prije svega zahvalio bih se vodstvu kluba koje je izabralo mene za trenera. Privilegija je biti ovdje, drago mi je što sam ovdje, poznata mi je sredina", rekao je Karačić i nastavio:

"Čim je uspostavljem kontakt napravljen je dogovor. Ja sam pun elana, energije i radujem se novi izazovima."

Oglasi

O ciljevima kluba?

"Ciljevi su svima poznati, to je da se stablizijuemo, izborimo opstanak i to će sigurno biti dobar izazov za mene. Vjerujem da ćemo na kraju svi biti zadovoljni."

Karačić je na kraju istakao da neke igrače poznaje od ranije što će svakako olakšati upoznavanje tima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Upoznao sam malo ekipu, s nekim igračima sam radio kroz njihovu karijeru. U nedjelju ćemo dobiti povratnu prvu informaciju pa ćemo dalje u hodu vidjeti ostalo."

U 14. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine GOŠK za vikend gostuje ekipi Zvijezde 09 i to će biti veoma bitna utakmica za tim iz Gabele.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti