Toni Karačić novi trener NK GOŠK!

Naslijedio Ćorića

Toni Karačić novi trener NK GOŠK!

Midhat Šljivak

NK GOŠK Gabela imenovao je danas Tonija Karačića kao novog trenera. On će na klupi zamijeniti Denisa Ćorića koj je nedavno podnio ostavku.

Toni Karačić vraća se u Premijer ligu Bosne i Hercegovine. Iskusni stručnjak od danas je zvanično novi trener GOŠK-a iz Gabele.

Na klupi ovog tima 48-godišnji trener zamijenit će Denisa Ćorića koji je nakon niza loših rezultata odlučio podnijeti ostavku.

"Drago nam je najaviti da je Toni Karačić novi trener našeg kluba! Pridružuje nam se i njegov asistent dr.sc.Damir Crnjac", saopštili su iz NK GOŠK uz dodatak da je ugovor potpisan do kraja sezone.

Karačić je posljednji angažman imao u ekipi Zvijezde 09, a u Premijer ligi Bosne i Hercegovine je radio kao trener Širokog Brijega i Posušja. Također, dugo je bio i selektor juniorske reprezentacije naše zemlje.

Debi na klupi tima iz Gabele Karačić će odraditi već za vikend i to protiv svog nekadašnjeg tima Zvijezde 09 s kojom je prošle sezone izborio plasman u društvo najboljih bh. timova.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

GOŠK je trenutno na 10. mjestu Premijer lige BiH. Ovaj tim je osvojio 13 bodova iz 13 utakmica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi