NK GOŠK trenirao u Međugorju, Mato Neretljak poručuje: Atmosfera je od krucijalne važnosti
NK GOŠK vjeruje da može izboriti opstanak u Premijer ligi

Premijerligaš za vikend na turniru u svom gradu

NK GOŠK trenirao u Međugorju, Mato Neretljak poručuje: Atmosfera je od krucijalne važnosti

S. Mlaćo, foto: A. Čulić

Zbog loših uvjeta za treniranje kod kuće u Međugorje su preselili i nogometaši GOŠK-a iz Gabele. 

Gabeljani vjeruju da u drugom dijelu sezone mogu izboriti opstanak u ligi, ali svjesni su da će morati da se što bolje spreme za izazove koji ih očekuju.

Trener Mato Neretljak je optimista, a posebno ga raduje sjajna atmosfera među nogometašima.

"Dobro radimo. Imamo mladu momčad, željnu dokazivanja i mogu vam reći da sam i vše nego zadovoljan. Evo, moŽete se i sami uvjeriti da je atmosfera sjajna i iz svog dugogodiŠnjeg igračkog iskustva mogu vam reći da je upravo atmosfera od krucijalne važnosti. Znamo šta nas očekuje u nastavku sezone, borba za goli život do zadnjeg kola i spremni ćemo je dočekati", kazao je Neretljak za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sa Gabeljanima trenira i Argentinac Juan Manuel Saez koj je posljednji angažman imao u Hrvatskoj. Odluku o njegovom angažmanu struka kluba će donijeti nakon memorijala Andrija Anković koji se u danima vikenda igra u Gabeli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi