NK GOŠK u pozitivnoj atmosferi otputovao u Medulin
U Gabeli su svi uvjereni u opstanak u ligi

Tim iz Gabele dogovorio tri prijateljske utakmice

NK GOŠK u pozitivnoj atmosferi otputovao u Medulin

S. Mlaćo

Nogometaši GOŠK-a otputovali su jutros u Medulin gdje će obaviti završni dio priprema pred nastavak sezone u Premijer ligi.

Na spisku putnika nalazi se 26 nogometaša, a Lavovi iz Gabele u Medulinu imaju dogovorene tri provjere. Rivali će biti Zrinjski iOsijek II, dok će treći protivnik biti poznat nakon prvih susreta na turniru.

Po povratku u Gabelu, 10. februara rivalu GOŠK-u će biti OFK Titograd koji je jučer za glavnog treninga imenovao bh. stručnjaka Edisa Mulalića, dok su Gabeljani generalku zakazali protiv HNK Čapljina 16. februara.

Podsjetimo, NK GOŠK je prvi dio sezone završio na 11. mjestu sa 18 osvojenih bodova, no čelnici kluba, treneri, te nogometaši uvjereni su u opstanak.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Raduje ih pozitvna atmosfera u i oko kluba što je svakako jedan od preduslova za ostvarivanje uspjeha.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi