Promašaj sezone desio se na bh. terenu: Niko nije mogao da vjeruje šta se upravo desilo

U susretu 2. lige TK

Promašaj sezone desio se na bh. terenu: Niko nije mogao da vjeruje šta se upravo desilo

M. Šljivak

NK Jablanica Barice pobijedio je Mladost iz Soline s 3:1 u susretu 2. lige Tuzlanskog kantona grupa Jug.

Domaći sastav sigurno je došao do trijumfa. Dva pogotka postigao je Mahir Mušić, a jedan Nirmel Kalajevac.

Rezultat je mogao biti i uvjerljiviji u korist NK Jablanica da je najbolji strijelac ekipe Elvir Zoletić imao svoj dan. Nažalost on će ovaj meč htjeti što prije da zaboravi zbog promašaja koji se ne viđa svaki dan.

Zoletić je dočekao loptu na nekoliko metara od potpuno praznog gola. Očigledno je pomislio kako će je lagano poslati u mrežu, no prevario se.

Lopta mu prelazi preko noge, udarac je zbog toga bio poprilično slab i bilo je jasno da od gola neće biti ništa. Pokušao je napadač Jablanice da ispravi grešku, ali danas jednostavno nije bio njegov dan i u nastavku akcije se okliznuo i propala je velika šansa za domaće.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga TK:

O kakvom promašaju se radi dovoljno govore reakcije njegovih saigrača koji su se uhvatili za glavu nakon što su vidjeli šta se dogodilo.

Ipak, srećom Jablanicu nije koštao ovaj promašaj i oni su lagano upisali tri boda pobjedom od 3:1, a Elvir je koliko-toliko popravio dojam nakon svega što se desilo i do kraja je upisao asistenciju.

Top Komentari

yugopo
Hahah. Zasmetala mu travka.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije