Trener Jedinstva otkrio razloge nevjerovatnog poraza: Jučer smo saznali da deset igrača...

O utakmici u Bihaću dugo će se pričati

Trener Jedinstva otkrio razloge nevjerovatnog poraza: Jučer smo saznali da deset igrača...

S. Mlaćo
Jedinstvo je danas sa 7:0 poraženo od ekipe Radničkog na otvaranju nove sezone Prve lige FBiH.

Gosti su kaznili svaku grešku domaćeg tima, a trener Jedinstva Duško Vranešević objasnio je zbog čega je njegov tim danas upisao poraz za pamćenje.

Administracija bihaćkog kluba tek jučer poslijepodne je riješila problem sa suspenzijom i dug prema jednom bivšem igraču i nisu uspjeli registrovati sve nove igrače.

Šansu su zbog toga pored Jazvina i Kadrića dobili juniori te kadeti.

To se itekako osjetilo na terenu.

“Šta reći... Desile su se nepredviđene stvari, mjesec dana smo se spremali za utakmicu i jučer sat vremena prije treninga smo saznali da deset igrača neće moći da nastupi. Danas su nastupili juniori i neki kadeti, Radnički je bio prejak i čestitam im. Mi se okrećemo narednoj utakmici gdje će pravo nastupati imati igrači koji danas to nisu mogli. Žao mi je, hvala publici koja je od prve minute bila za nas i prepoznala ovaj težak momenat za nas. Nadam se da ćemo početi osvajati bodove od naredne utakmice“, kazao je Vranešević.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Jedinstvo u narednom kolu gostuje kod FK Mladost Doboj Kakanj.

Mladost sutra otvara novu sezonu gostovanjem kod Stupčanice iz Olova.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SarajFK
Pa razlog je jednostavan-Tigar vise nije u FSNSBiH
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi