16

Komentari (16)

nije.suplja
Reufe djeca nam se smiju... imal pravde i Boga da ovo kazni vec jednom nekad neko... de nas ugasi da se sportom ne bavimo nikako
EmirEmir111
Fakat ovo Jedinstvo u federalnoj ligi dosadilo i Bogu i narodu. Likovi svake sezone svim ekipama sluze za nabijanje gol razlike i na kraju se zadnjih 3-4 kola upale i nekim cudom ostanu u ligi. I tako svake godine, zadnjih 7-8 godina.
Gari Garinča
Prljavi posao za NK Jedinstvo i Irfana Durića uvijek odrađuje VAR sudac Poprzenivić zvani Haka. Horor film je mala maca za ono sto kriminalna hobotnica u NS F BiH moze izrežirati. Jad, bijeda i cemer od lige.
Bhf111
Duric je i unistio Jedinstvo i nogomet na Usk
mido1921
Uništio je on fudbal u BiH. A sad se vadi na Jedinstvu kako bi ga opet birali iz USK.
enko
Gari u pravu ste,akteri afere Var,duric,poprzenovic,basara,sada treba ponovno sipa da se ukljuci i konacno ubije zmiju u glavu.
Scorpio77
A ovi se evo 10 god. čupaju i prave smijuriju po 1.l.FBiH. ispadnite jednom dostojanstveno i krenite iz početka...ovako svake godine ista priča.
Bhf111
Hahahaha nevjerovatno sta se radi, Jedinstvo je moj klub ali ovo je prevrsilo svaku mjeru. Ovo sve radi savez jer ne smije se izbaciti Jedinstvo iz prve lige jer onda cijeli USK ne bi imao ni 1 klub u 2 ranga nogometa. Sramota
rabodimis
Bas sramota.. Nego sta se desava sa Bihacem i fudbalom ? Imal ikakve naznake da bi neko normalan pokrenuo tu pricu ? Slabo da se sta pomjera ? Mnogo manji gradovi, sa dosta manjim budjetima imaju puno vise nego vi.. Fali brate gostovanje u Bihac, nema vas deceniju vec..
Bhf111
Nece nas biti stoljece jer ovo sto vode klub ne misle umirati. Isti ljudi vode 30 godina, smanjili interes za klub da se lakse krade Bihac je postao kao selo, sramotq. Radije posteno ispasti iz lige nego ovo raditi.
Lukamarinsek
A pogledaj naslov. Pa jel vas stid tako nesto napisat. Pravi naslov je cirkusom do uspjeha.
TTV.KenyTB
Harise Poprženoviću STIDI SE !
Gari Garinča
Nema on ni obraza ni stida.
enko
Djon obraz,vidjecemo kako ce se ovo zavrsiti.sve osim skidanja sa liste je promasaj.
IceTrae
Ovome bi se I Borac postidio.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.