Sve je proteklo u fer i korektnoj atmosferi

Bihać je položio ispit, broj navijača danas sve govori

7

Komentari (7)

plemic
bihać je gradić zapadno orjentiran, a kasaba uvjek kasaba.
Hanibal
Nije mi samo jasno kako to skutori uzese igraca iz Olova koji sada dade gol jedinstvu. Ovaj Hrvanovic je sigurno dobar igrac, cim su ga skutori uzeli. FK Sarajevo umjesto da se okrenu oko sebe idu u juznu Ameriku i dovode lose igrace. Ima Stupcanica sigurno jos 2-3 izuzetna igraca, koji su bolji od pola onih iz Sarajeva.Onaj africki igrac pravio je dar mar protiv Sirokog brijega u kupu.
Bushman
Hahaha ubi vas mržnja levati...dobro si to reko, okrenut se sebi a ne okolo gledat ko sta radi...u svoje dvorište prvo.
Drakula
Vise navijaca kod Jedinstva nego u 3 utakmice Zrinjskog. Koliko dominiraju klubovi nasi pored katolickih i pravoslavnih.
Bushman
Hahaha...prejako, u cemu dominirate...u Bihaću danas ne radni dan jer im Zrinjski dolazi, napunili stadion fino se druzili i a ti blebećeš o nasima i njihovima i to jos lazes sebe...bravo
mido1921
Drakula je retardirani, napaćeni, zlostavljani dječačić. Njega su više puta silovali, tako da nemojte mu zamjeriti.
DDG
Fakat fuj od komentara od Drakule a mido1921 odgovori na istom nivou
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.