NK Metalleghe BSI domaće susrete igra na Piroti

Danas i zvanično potpisan ugovor

NK Metalleghe BSI domaće susrete igra na Piroti

Samir Mlaćo

Nogometaši Metalleghea BSI iz Jajca koji su u subotu izborili plasman u Premijer ligu naše zemlje svoje domaće utakmice u debitantskoj sezoni u najjačem rangu bh.nogometa igrati će na stadionu Pirota u Travniku.

Ugovor o korištenju stadiona Pirota potpisan je danas u vezirskom gradu, a ovu informaciju iz  NK Metalleghe BSI potvrdili su za SportSport.ba.

Potpisivanju ugovora prisustvovali su načelnici Općina Travnik i Jajce, premijer Vlade SBK/KSB Tahir Lendo, predsjednici NK Travnik i NK Metalleghe BSI te sekretari klubova.

Prozivka novog premijerligaša iz Jajca biti će održana 15.06. (srijeda) na stadionu Mračaj u Jajcu, a već tada će biti jasniji   kompletan plan priprema te igračka križaljka. Sigurno je da će biti i odlazaka ali i novih lica u dresu popularnih „Kraljeva“ koji se nadaju da će i na premijerligaškoj sceni pokazati  svoje kvalitete.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Još uvijek nije poznato da li će Metalleghe svoje susrete igrati subotom ili nedjeljom, a  kako saznajemo postoji mogućnost da zbog zauzetosti stadiona Pirota  svoje domaće utakmice igraju petkom. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi