6

Komentari (6)

Gari Garinča
Bostan liga svaki dan u svakom pogledu sve vise nazaduje.
jc999
Dovoljno je novca potrošeno za igranje PLBiH na rentanje drugih stadiona, šta sad treba trošit i za 1LFBiH, jer na Mračaju kroz mjesec dana kreće u izgradnja novog stadiona... Ne sikirajte Vi puno za Metalleghe ?
JJ90
Vlasniku firme Metalleghe je jednostavno dosadilo ulagat jer nema podršku grada. Problem vlasništva stadiona nisu riješili do dana današnjeg. Plus korona mu je firmi nanijela višemilionsku štetu.
jc999
To prvo sve stoji i treće. Pitanje stadiona je rješeno i stadion je u vlasništvu općine Jajce, u to se možeš uvjeriti jednostavnom posjetom na stranicu općine Jajce. Te radovi na istom samo što nisu počeli
Tarik_
Tuzan dan za sudije prve lige
Neutralan
A lige i sprdnje, najbolje ugasiti ovo, razviti poljoprivredu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.