NK Metalleghe dobio novog šefa struke

Pomoćnici Selimovića Tolja i Bogić

NK Metalleghe dobio novog šefa struke

Samir Mlaćo

Uprava NK Metalleghe BSI formirala je novi stručni štab kojeg će predvoditi Nedžad Selimović.

U novu prvoligašku sezonu Kraljevi ulaze sa novim trenerima, prvi trener biće Nedžad Selimović a njegovi saradnici Almir Tolja i Marko Bogić. Naredni potez je kompletiranje igračkog kadra a poznat je i termin početka priprema. Sa treninzima popularni Kraljevi počinju 29.06.2018.na Mračaju.

Nedžad Selimović 45-godišnji trener sa PRO UEFA licencom, u Jajce je stigao nakon šestogodišnjeg rada u Angoli gdje je kao član stručnog stožera sa ekipom „Clube Desportivo Primeiro de Agosto“ osvojio dvije titule prvaka i jedan Kup. Prije boravka u Angoli vodio je NK Travnik i NK Iskra, a kao nogometaš osim za ova dva kluba nastupao je i za sarajevski Željezničar.

Almir Tolja koji će biti trener golmana, bivši je reprezentativac BiH a u trenerskoj karijeri je radio u Čeliku, Novom Travniku… Mladi Jajčanin Marko Bogić biće zadužen za tjelesnu spremu Kraljeva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi