Olimpik realizovao prvo pojačanje za novu sezonu

Mladi nogometaš dolazi iz Metalleghea

Olimpik realizovao prvo pojačanje za novu sezonu

S. Mlaćo

I pored velike borbe FK Olimpik je ostao bez prvog mjesta i plasmana u Premijer ligu BiH. Na kraju se titula prvaka slavila u Simin Hanu, ali u redovima tima sa Otoke vjeruju da mogu već u narednoj sezoni ostvariti taj cilj.

Danas su dobili i prvo pojačanje za narednu sezonu. Radi se o Andreju Pavloviću koji na Otoku dolazi iz NK Metalleghe BSI gdje je u protekloj polusezoni upisao 12 nastupa uz po dva pogotka i dvije asistencije.

Prethodno je nastupao za Koprivnicu, Podravac Virje, te NK Novi Travnik.

Radi se o 21-godišnjaku od kojeg mnogo očekuju u Olimpika u narednom periodu, a da li će se njihove pretpostavke i ostvariti ostaje nam da vidimo.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi