Metalleghe se razišlo sa četvoricom, potpisali Smajić, Kovač, Haračić...
FOTO: kezaphoto.com

Buran prelazni rok se očekuje na Mračaju

Metalleghe se razišlo sa četvoricom, potpisali Smajić, Kovač, Haračić...

S. Mlaćo

NK Metalleghe će i naredne sezone igrati Prvu ligu Federacije. Jajčani su ostali u ligi zahvaljujući sjajnim igrama u drugom dijelu sezone, a u ljetnom prelaznom roku doživjet će određene promjene.

Klub su tako već napustili Marin Samardžić, Andrej Pavlović, Anđelo Bevanda i Kenan Hreljić.

"Metalleghe BSI im se zahvaljuje na doprinosu u ostvarenju klupskih ciljeva u netom završenoj sezoni i želi da ostvare svoje sportske želje u novim sredinama", istakli su iz popularnih Kraljeva.

U narednom periodu u Jajcu planiraju dovesti adekvatne zamjene, a od nogometaša kojima su istekli ugovori svoju vjernost su već potpisali Smajić, Kovač, Haračić, Pljevljak, Alispahić, Muratspahić...

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Još uvijek nije poznato ko će voditi tim Jajčane u novoj sezoni, a nezvanično se špekuliše da bi na to mjesto mogao doći Nedžad Selimović, bh. stručnjak koji je posljednji angažman imao u dalekoj Angoli.

Da li će do saradnje doći bit će poznato u narednim danima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi