NK Metalleghe spreman za novu sezonu: Selimović odredio tim

Jajčani sezonu otvaraju gostovanjem Rudaru

NK Metalleghe spreman za novu sezonu: Selimović odredio tim

S. Mlaćo

Nogometaši Metalleghea su u subotnjem duelu u Čapljini poraženi od istoimenog prvoligaša sa 2:1.

Bila je ovo generalna provjera za obje ekipe pred početak nove prvoligaške sezone. Strijelac za popularne Kraljeve bio je Dženan Haračić.

Jajčani su meč počeli u sastavu: Kukrika, Popović, Kovač, Danilović, Malbašić, Kukavica, Bešagić, Hota, Tankuljić, Pljevljak i Haračić. Još su igrali: Torlak, Alispahić, Opardija i Omerbegović.

Metalleghe će u subotu 11.08.2018. u okviru prvog kola gostovati u Kaknju kod Rudara, a trener Nedžad Selimović će na raspolaganju u sezoni imati slijedeće nogometaše:

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Vratari: Mladen Kukrika, Zejd Muratspahić, Ibrahim Dagoja, odbrana: Sanel Kovač, Sabit Alispahić, Ognjen Jekić, Muris Filan, Admir Omerbegović, Ilija Danilović, Goran Popović, vezni red: Ahmed Opardija, Amir Kukavica, Bakir Hota, Sulejman Smajić, Ivan Tankuljić i Armin Bešagić, napad: Aleksandar Malbašić, Dženan Haračić, Irhan Smajić, Rijad Pljevljak , Amer Torlak i Marko Brtan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi