9

Komentari (9)

Antikomunjara
Stvarno se pitam za koga radi ovaj prokomunisticki portal, ko uredjuje , ko odredjuje sta ce se objavljivati.Pored toliko genijalnih fudbalera , ovaj komunjara nasao da pomene cetalja Dragana Piksija Stojkovica.Ama FUJ!Ovakve golove je davao i Vahid Halilhodzic, Husref Musemic, Safet Susic,Semir Tuce, ..ali ne..treba istaknuti Srbina ili Hrvata , jer tako ih je krepani bravar ucio-NIKAD ne hvali Muju , ali uvijek hvali Slavka i Mirka, bez obzira da li zasluzuju pohvale.E TAKVO "bratstvo i jedinstvo" ce uciniti da nas ne daj Boze nestane jedan dan...mi stvarno pameti nemamo...na stranu sto je ovaj dao slucajni gol. Ali isticati nekog Piksija , nidje veze
Mowzilla
Oni su davno prevazisli k(ato)lix, a jos malo i avaz...
TurgutBayraktar
Ne razumijem pa Piksi je bio jedan od najboljih igraca svijet ne treba pretjerivati. Razumijem los insan iz nekog naroda ama ipak treba biti covjek i ne svratavati sve ljude u isti kos. Zamiali sad da svi Srbi izjavljuju da su Bosnjaci nesto lose itd pusti to
user1670868528
Bijo posjecan supak
Antikomunjara - Sta ces Ba..lije imaju inferironi kompleks i uvijek su se divile komsijama preko Drine, dok u Srbiji nece nikada nijedan srpski portal napisati Safet Susic se pojavio na bilo kojem sportkom terenu u Srbiji. Eto to su ti neki Bosnjaci a takvih ima svuda i svuda su se infiltrirali, i onda kaze Bosnjo ne cijene nas komsije, pa kako cete cijeniti, kad sam sebe ne cijenis i nemas svoje "JA"
Antikomunjara - Ova dva crvena ili dva minusa, upravo si dobio od onih koji rade za sportsportba, jer oni ne daju na sebe i stoje iza naslova koji su objavili.
Antikomunjara - Ova dva crvena ili dva minusa, upravo si dobio od onih koji rade za sportsportba, jer oni ne daju na sebe i stoje iza naslova koji su objavili.
Ova dva crvena ili dva minusa, upravo sam dobio od onih koji rade za sportsportba, jer oni ne daju na sebe i stoje iza naslova koji su objavili.
Antikomunjara
Okani mi se"brarstva i jedinstva"momak,to su uv7jek furali JEDINO Bosnjaci A da je Piksi bio "jedan od najboljih na svijetu"..ne mogu da vjerujem da si napisao ovoliku glupost.Jedino ako ti pod svijet podrazumjevas"kasabu" Beogradsku...Daleko je i od najboljih u Beogradu...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.