NK Moševac predstavio šestoricu novajlija
FOTO: maglaj.net

Član Druge lige FBiH grupa Centar

NK Moševac predstavio šestoricu novajlija

Samir Mlaćo

Danas je održana prva prozivka nogometaša NK Moševac pred nastavak sezone u Drugoj ligi FBiH - Centar. Pripreme za proljetni dio sezone nogometaši Moševca započeti će treningom u srijedu 31.1.2018., dok je jučer održana prozivka na kojoj je prisutno bilo 25 igrača, među kojima i šest novih.

Igračima i stručnom štabu obratili su se članovi klupskog rukovodstva, koji su im poželjeli dobar rad i puno uspjeha, da pripreme odrade u što kvalitetnijem tonu.

Ovaj ambiciozni klub prvi dio sezone je završio na drugom mjestu sa samo dva boda zaostatka za jesenjim prvakom Goraždem, a jučer je predstavljeno i šest novih nogometaša koji će tako dodatno pojačati konkurenciju.

Najzvučnije ime svakako je nekadašnji član FK Sarajevo Amel Handžić, a predstavljeni su i Armin Avdić, Eldin Garankić, Muhamed Mehić, Almin Husanović i Besim Bećirović.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

Drugi dio sezone Moševac će otvoriti duelom sa NK Natron.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi