NK Novi Travnik angažovao i novog golmana

Stigao Poračanin

NK Novi Travnik angažovao i novog golmana

Pred nogometašima Novog Travnika u nastavku sezone je grčevita borba za opstanak.

Novotravničani su jesenji dio sezone u 1. ligi Federacije BiH okončali na posljednjem mjestu sa tek sedam osvojenih bodova, međutim ne gube nadu u čudo i uveliko jačaju svoj igrački kadar.

Nakon što su dres Novog Travnika zadužili Petrović, Lucić, Hota, Opradija i Baručija, saradnja je također dogovorena i sa 24-godišnjim golmanom Senadom Poračaninom, što je i potvrđeno na klupskoj stranici.

U pitanju je golman koji je prošao omladinske selekcije Željezničara, a branio je, između ostalog, još za Famos, Slaviju, Bosna Semu i Novi Grad.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Svom novom članu Novi Travnik je poželio dobrodošlicu, vjerujući kako će Poračanin opravdati ukazano povjerenje i biti od pomoći klubu u nastavku sezone u kojem je cilj jasan zadržati prvoligaški status.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi