Želite na derbi Osijeka i Hajduka? Nema ulaznica!

Veliki derbi se igra u srijedu

Želite na derbi Osijeka i Hajduka? Nema ulaznica!

Samir Mlaćo

Veliki derbi u okviru zaostalog meča 3.kola HNL-a u srijedu igraju Osijek i Hajduka, a zanimanje javnosti je zaista veliko.

Osijek je nedavno slavio na Poljudu 2:0, ceh je tada platio Ivan Leko, sada već bivši trener Hajduka, a Osiječani sada žele novi trijumf.

Uključili bi se tako u borbu za sami vrh tabele. Klub je sada saopštio da ulaznica u prodaji više nema, odnosno da je Opus Arena rasprodana.

"Prodane su sve raspoložive ulaznice za derbi. Vidimo se u srijedu na Opus Areni", stoji u objavi NK Osijek.

Prodane su sve raspoložive ulaznice za derbi! Vidimo se u srijedu na Opus Areni! 🏟️

Posted by NK Osijek on Monday, November 6, 2023

Meč se igra u srijedu od 17 sati, a Osijek je trenutno na petom mjestu sa 21. osvojenim bodom, dok Hajduk ima 27 i dijeli lidersku poziciju sa Rijekom.

Oglasi

Zanimljivo da je i trener Osijeka prije par dana na press konferenciji zamolio sve da puste njegove igrače kako bi se koncetrisali na teren.

"Ne želim da pričamo o kartama, a svi zivkaju, gnjave...", rekao je Zekić.

Podsjetimo, Osijek je slavio na Poljudu 2:0, a strijelci su bili golovima Brleka i mladog bh. reprezentativca Naila Omerovića.

Hajduk će u ovom meču biti bez Darija Melnjaka koji će bit van stroja možda i do kraja sezone.

Pred njim je višemjesečna rehabilitacija prije ponovnog povratka na teren. Dario, sretno", stoji u objavi HNK Hajduk.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

I navijači Hajduka tužno su gledali ovu objavu, ali poželjeli su što skoriji oporavak Melnjaku i nadu da će pomoći timu u borbi za prvaka. Peharu se nadaju svi u Splitu, bilo bi to slavlje za pamćenje u cijeloj Dalmaciji, te širom svijeta gdje Splićani imaju svoje fanove.

Melnjak je ove sezone odigrao 12 utakmica u prvenstvu te dodao po jedan pogodak i asistenciju.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi