Nenad Bjelica nije više trener NK Osijek

Iznenađujuća odluka

Nenad Bjelica nije više trener NK Osijek

H. Zilić

Zanimljiva i iznenađujuća vijest stiže iz susjedne Hrvatske.

Nenad Bjelica nije više trener NK Osijek.

Ovo je svakako vijest koja je mnoge iznenadila posebno jer je Osijek u derbiju savladao Hajduk sa 2:1 i najavio izlazak iz rezultatske krize sa početka sezone.

"Predsjednik Uprave Nogometnog kluba Osijek gospodin Ferenc Sakalj razriješio je gospodina Nenada Bjelicu dužnosti sportskog direktora i trenera Kluba.

Nogometni klub Osijek idućih će dana donijeti odluku o imenovanju novog trenera o čemu će pravovremeno obavijestiti javnost.

Nogometni klub Osijek zahvaljuje gospodinu Nenadu Bjelici na suradnji kroz protekle dvije godine", stoji u saopštenju tima iz Slavonije.

Osijek je prvo ispao u drugom pretkolu UEFA konferencijske lige, a nakon toga je imao seriju loših rezultata gdje pet utakmica u prvenstvu nisu upisali trijumf.

Sjajna predstava protiv Hajduka bila je naznaka boljih dana, ali čini se da je u klubu situaciju mnogo drugčaija čemu svjedoči i odlazak Bjelice.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

I navijači Osijeka su ranije bili podijeljeni oko Bjelice, a sada ćemo vidjeti kakvi su planovi kluba u nastavku sezone.

Osijek u narednom kolu na svom stadionu dočekujue Šibenik, a nakon sedam kola nalaze se na petoj poziciji sa osam osvojenih bodova, što je 11 manje od lidera Dinama iz Zagreba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije