U Hrvatskoj sijevale pesnice na terenu: "Pero, dosta je, ti si prvi njega udario"

Nevjerovatne scene

U Hrvatskoj sijevale pesnice na terenu: "Pero, dosta je, ti si prvi njega udario"

Midhat Šljivak
Teme:

Nevjerovatna scena desila se prethodnog vikenda na utakmici Druge lige Dubrovačko-neretvanske županije između ekipa NK Grk i NK Rat. Došlo je do žestoke tuče fudbalera ovog tima.

NK Rat je u devetom kolu Druge lige Dubrovačko-neretvanske županije, što je šesti rang hrvatskog fudbala NK Grk s 2:1, a ovaj meč obilježio je žestok sukob između fudbalera dva tima.

Do gužve je došlo nakon jednog prekida. Pri ubačaju je jedan od igrača gostiju ostao ležati, a zatim je krenula gužva s golmanom domaćeg tima.

Nakon naguravanja uslijedio je potpuni haos. Sijevale su pesnice sa svih strana, uletjeli su određeni ljudi s tribina i sve je zabilježeno mobitelima.

Komentari ženskih osoba s tribina koje su tražile od igrača da se smire bili su poprilično interesantne.

Oglasi

"Pero, Pero, dosta je", čuje se na snimku, a zatim i poziv da više ne udara jer je Pero prvi udario.

Iz NK Grk su se oglasili i nezadovoljni su suđenjem na ovom meču. Smatraju da su sudije krive za sve.

"Granični penal na našem igraču, čisti crveni za golmana protivničke ekipe, našem igraču bez ikakvog razloga drugi žuti karton. Pomoćni sudija Ante Kosor govori glavnom sucu da mu da drugi žuti jer će napraviti s**nje kroz utakmicu", navode iz NK Grk i dodaju:

"I šećer na kraju povjerenik za sigurnost bez ikakvog razloga udara našeg igrača. Lakrdija od lige, lakrdija od utakmice, lakrdija od suđenja. Vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada", sapšteno je iz ovog kluba.

👏👏👏 1. Granični penal na našem igraču 2. Čisti crveni za golmana protivničke ekipe 3. Našem igraču bez ikakvog razloga...

Posted by NK Grk on Sunday, November 19, 2023

Pogledajte dešavanja iz šeste lige Hrvatske i scene kakve niko ne želi u fudbalu.

Top Komentari

Mowzilla
@pero98 Evo prozivaju te :P
0 0
Dejton
Ovom ćeli treba ****ti mater I to dobro
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi