Klub koji je hit u Hrvatskoj stiže u srce Srednje Bosne, imaju velike planove za mlade nogometaše
Čabraja, Rajković, Babić...

Kamp u Vitezu sa jedinim klubom s kojim imaju potpisanu saradnju

Klub koji je hit u Hrvatskoj stiže u srce Srednje Bosne, imaju velike planove za mlade nogometaše

Samir Mlaćo

Lokomotiva iz Zagreba pozitivna je priča hrvatskog nogometa.

Klub koji je jučer savladao u okviru HNL-a sa 3:1 dosadašnjeg lidera Rijeku, zakuhao je samo prvenstvo i možda Rijeci oduzeo i titulu prvaka.

Lokomotiva igra sjajno, imaju se čime pohvaliti, a posebno se ističe rad sa mladim nogometašima.

Mnogi preko Lokomotive naprave velike karijere. Jurica Čabraja je direktor škole nogometa NK Lokomotiva, a zanimljivo da ovaj klub uskoro stiže u našu zemlju.

U srce Srednje Bosne. Lokomotiva će održati kamp u Vitezu, a ovaj klub ima potpisan ugovor sa NK Romari Vitez. Romari je klub koji se u seniorskoj kategoriji takmiči u Drugoj ligi Zapad, a već godinama mogu se pohvaliti sjajnim radom u omladinskim selekcijama, što već daje rezultate.

Prepoznali su to i u Hrvatskoj, a brojna poznata imena pojavit će se u Vitezu od 10. do 16.06.

Oglasi

Na kampu će se pojaviti i brojna poznata imena iz svijeta nogometa, a Lokomotiva i Romari ugovor o saradnji su potpisali 2022. godine.

Jurica Čabraja, direktor Škole nogometa NK Lokomotiva naglasio je kako Romari jedini u BiH ima potpisanu suradnju s njihovim klubom, a kao što je i najavljeno kamp u lipnju predvodit će neka od najeminentnijih trenerskih imena, Miralem Ibrahimović, Silvio Čabraja, Jasmin Agić, Mate Maleš, Ilija Lončarević..

Kako je istaknuo Čabraja, u šest dana koliko kamp traje, dogodit će dosta toga, a mladi nogometaši imat će zaista jedinstvenu priliku nametnuti se i pokazati što znaju.

“Vodstvo Romarija uvijek nas je ugostilo na pravi način, a vjerujem da ćemo i mi kao klub ostaviti pozitivan trag. Raduje me susret s mladim igračima kojima se otvaraju vrata našega kluba”. – dodao je Čabraja.

Predsjednik Nogometnog kluba Romari, Bojan Rajković nije krio oduševljenje i značaj ovog nogometnog kampa, a posebno je istaknuo kako ovaj kamp nije organiziran samo za nogometaše NK Romari, nego i za sve one koji su željni dokazivanja i napretka na svom nogometnom putu koji nikada nije lagan.

Oglasi

Kao i Čabraja i Rajković je naglasio kako su u dvije godine suradnje sa zagrebačkim klubom ispisana neka poglavlja viteškog nogometa jer mladi igrači s ovih prostora imaju mogućnost igrati sa svojim vršnjacima iz Lokomotive i zapravo “iz prve ruke” vidjeti gdje su i što su.

Tajnik NK Romari, Smiljan Babić dodao je kako kamp traje od 10. do 16. lipnja, da se prijaviti mogu svi zainteresirani klubovi, a da kao domaćini nude smještaj i za igrače i za trenere.

Ono što je svakako novost u odnosu na ranije je utakmica “Druga šansa” koju će igrati nogometaši prijaznog uzrasta (od 2001. do 2005.) kojima će, kao što sam naziv kaže, ovo biti još jedna dodatna prilika za dokazivanje i predstavljanje svojih mogućnosti pred trenerima i stručnim stožerom zagrebačke Lokomotive.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Zapad:

Sve treninge, edukacije, susrete i predavanja vodit će treneri Lokomotive u suradnji sa članovima sportskog Nogometnog kluba Romari.

Na nogometnom kampu moći će sudjelovati sljedeće kategorije: U-10 (2014.-2015.), U-12 (2012.-2013.), U-14 (2010.-2011.), U-16 (2008-.2009.) i U-18 (2006.-2007.), a više informacija dostupno je na stranici nkromari.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi