Jurilj: Pobjeda koja će nam mnogo značiti!

Jedan pogodak odlučio večeras u Mostaru

Jurilj: Pobjeda koja će nam mnogo značiti!

S. Mlaćo

NK Široki Brijeg je slavio večeras u Mostaru u okviru osmine finala Kupa protiv Veleža 1:0, te prošao dalje.

Domaći su pokazali više, no na kraju gosti su imali razloga za slavlje. Svoje viđenje meča dao je Alen Jurilj, prvotimac kluba sa Pecare.

“Ovo je jako bitna pobjeda za nas. Mi uvijek gajimo ambicije u Kupu, želimo ići do kraja. Prošlu utakmicu sa Veležom nismo bili pravi, korona nas je poremetila, ali sada je već sve bolje. Što se tiče prvenstva, korona nas je poremetila, no nadam se da ćemo sa ovom pobjedom dobiti i samopouzdanje te krenuti bolje“, kazao je Jurilj.

Nakon reprezentativne pauze Široki Brijeg u prvenstvu igra sa bijeljinskim Radnikom na svom terenu.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi