Barbarić govorio samo o utakmici: "Iznenadili su nas..."

Prekinut meč na Pecari

Barbarić govorio samo o utakmici: "Iznenadili su nas..."

S. Mlaćo
Neslavno je prošao derbi Širokog Brijega i Sarajeva.

Gosti su odbili da nastave meč nakon što je isti prekinut pred sami kraj zbog huligana koji su predmetima sa tribina zasuli gostujuće igrače.

Široki Brijeg u tom trenutku imao 2:0, te su “navijači“ napravili medvjeđu uslugu svom timu.

“Sarajevo nas je na startu iznenadilo, ali poslije 30 minute smo počeli da se dižemo. Bili smo iscrpljeni utakmicom u Banjoj Luci, ali energetski smo digli ekipu. Postigli smo prvi pogodak, bili bolji drugi dio, te uspjeli zabiti do kraja dva gola. To je to“, kazao je Barbarić.

Barbarić nije želio govoriti o prekidu meča.

Oglasili se iz FK Sarajevo

Široki Brijeg vodio je 2:0, a u 88. minuti viđene su nemile scene. Pogođena su dvojica gostujućih igrača, Hamza Čataković i Amer Dupovac, nakon čega je sudija Grbić prekinuo meč.

Još uvijek nemamo zvaničnu informaciju, ali je sada već jasno da se neće nastavljati duel na Pecari, što je ptovrđeno i od strane FK Sarajevo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nakon što su, sa tribina stadiona Pecara, pogođena dva igrača Hamza Čataković i Amer Dupovac, utakmica NK Široki Brijeg - FK Sarajevo je prekinuta pri rezultatu 2:0 za NK Široki Brijeg. Bordo tim je odlučio da se neće vraćati na teren", saopšteno je iz FK Sarajevo.

Povrijeđeni igrači su trenutno dobro, ali su svejedno prevezeni hitnom u zdravstvenu ustanovu na dodatne preglede.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

yugopo
Vicooooo sto se ne javis! Sto sad ne govoris za medije da ce biti kazne!?????
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti