23

Komentari (23)

magistar
Niz dobrih rezultata, potpuno zasluženo u borbi za Evropu. Zašto nema na utakmicama njihove navijačke grupe, bili su do prije par mjeseci i to u nemalom broju
Patrice77
Otisli na ratiste. Vojvode.
omer
A sta ce vasi timovi u Evropi kad nisu sposobni ni prvu prepreku da prodju? Borac se bruka tako sto ispada od ekipa sa Farskih Ostrva i iz S. Irske,a sve zato sto u Evropi nemaju pomoc sudija kao u nasem prvenstvu. Zato je bolje da Borac nastup u Evropi prepusti nekom drugom koji ce casno reprezentovati nasu zemlju kao sto je to ucinio Zrinjski zadnji put.
gogs
Cuvajte se kolektivne prehlade uoci tekme sa Borcem, pocnite na vrijeme piti royal jelly
Hadzija123
Dali je ovo onaj isti Vlado sto u 2-3 kolu cestita titulu Borcu,sta radi Picko!
user1684265579
Ova sloga samo zna igrati na njivama 10 u odbrani 1 u napad i cekaj. Cirkus ekipa
user1684265579
Da nema Borca sliga bi prvak bila. Kako se namjesta . Jos su pokusali zvjezdu namjestit Ali ne ide tu su zakazali .
starmac
Guraj Vice koju utakmicu mogli bi biti 2 na tabeli.
Taceoni
Biti 5 na tabeli neprocjenivo??
user1709398633
Da neprocenjivo je jer od jedne plate igrača sarajeva može da se plati 5 Sloginih Al ti to ne razumeš jer si glup….da nemaju Vladu za trenera borba za opstanak bi bila !
maco12
Ako je tema bila anti nogomet položio je sa odličnim.
Gandra
Kako li ce Bosnjaci podnijeti da nemaju ni jedan klub medju prva 3, to mene brine
desnibocni
Bošnjaci ti se na..bu majke. Samo nam je briga koji će prvi stići na red.
Gandra
Samo psovati i znate, nista drugo
vence
Strašno je, majkemi da u 21.stoljeću gledaš na sport kroz nacionalnost. Toga u sportu nema!!! Jedino u predstavljanju svoje zemlje kroz reprezentaciju. Zaista onom Chineduu iz Širokog ili Korei il kako vec iz Borca znači nešto Bošnjak, Srbin ili Hrvat
kurjak
@Gandra U ovoj zemlji sve je naopako.Zamisli u Engleskoj PL umjesto MU,Arsenala i Liverpoola igraju QPR,Stoke, Norwich.Ali je u BiH normalno da umjesto Čelika i Slobode,a mnogi bi voljeli vidjeti i Želju u nižem rangu,igraju Sloga iz Doboja,GOŠK, Tuzla City i ne bi me iznenadilo sutra i Stupčanica.
omer
Tako je to kad je na celu FS BiH vas covjek koji bira arbitre da odradjuju za njega prljav posao sa pristrasnim sudjenjem. Takav posao su odradili 2021 kad je Borac bio prvak,a sad ce odraditi jos bolje, jer ce pored titule Borcu i Slogi pomoci da igra u Evropi. Jos ako uspiju i Zvijezdu spasiti od ispadanja, to ce biti perfektna sezona za vase timove iz ''smrdske''.
Gandra
Danas svi igraju fudbal, zasto neko drugi ne bi mogao da bude u vrhu BiH fudbala, sem zelje i sarajeva, niste se bunili kad su titule isle vama, sta kazes za salzburg i nihovu tradiciju. Sloga je npr prije Sarajevo osnovana, i u Doboju za razliku od ostalih gradova i klubova i srbi i bosnjaci podjednako navijaju za klub, primjer ostalima u citavoj BIH.
avalkaB
Da se nisu Borcu 2x zige, sad bi bili treći sa 41 bod, 2 iza Zrinjskog -.-
velez mo
Do kad je Kpan ugovorm vezan za Siroki?Dobar pravo!
Patrice77
Pod hitno promijeniti ovo seljacko ime. Gdje ces u Evropu s imenom "Sloga" hahah
Hellas
Zar nije Vlado Jagodic prezvakan trener, kako sad magistarski rad?
user1709398633
Prezvakan za one koji nisu mačku stunuli u životu a ne loptu….jedan od najboljih trenera BiH definitvno!!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.