Karačić pred hercegovački derbi: Pobjedom bismo došli na korak do cilja

Susret se igra sutra

Karačić pred hercegovački derbi: Pobjedom bismo došli na korak do cilja

Samir Mlaćo
Pred nogometašima Širokog Brijega je veliki hercegovački derbi sa Zrinjskim.

Oba tima ulaze sa željom za pobjedom, a meč na Pecari igra se sutra od 19 sati.

Osim pozitivnog sportskog rivalstva dvaju klubova, ova je utakmica bitna za obje momčadi zbog velikoga uloga - borba za Europu.

“Pred nama je još jedna u nizu bitnih utakmica, ali ona je i posebno bitna jer je u pitanju veliki hercegovački derbi i ulog je veliki. Dolazi nam kvalitetan suparnik, a mi bismo mogućom pobjedom došli na korak bliže cilju“, kazao je šef stručnog štaba NK Široki Brijeg Toni Karačić na konferenciji za medije.

Za dokapitena i rođenoga Širokobriježanina Božu Vukoju, kako je istaknuo, ova je utakmica više od obične utakmice.

“Za mene je ovo vrlo posebna utakmica. Hercegovački derbi je puno više od obične utakmice. U pitanju je istinski derbi i zdravo sportsko rivalstvo. Sigurno će biti teška i zahtjevna utakmica. Zanima nas samo pobjeda kojom bi došli na bod do Europe“, poručio je Vukoja.

Oglasi

Toni Karačić se osvrnuo i na trenutačne kadrove dviju momčadi poručivši kako je njegova momčad doživjela veće promjene.

“Unatoč svemu, među nama nema velikih nepoznanica. Sigurno će biti strpljenja s obje strane i nije realno očekivati neka iznenađenja. Smatram kako će spretnija momčad izvući bolji ishod i vjerujem kako će upravo to učiniti moja momčad, naglasio je Karačić.

Za pozitivan ishod u redovima domaćih ne nedostaje morala i motiva.

“Upali smo u krizu rezultata, ali motiva neće nedostajati. Moral i motiv u hercegovačkom derbiju uvijek mora biti na visokoj razini“, naglasio je Vukoja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U momčadi Širokog Brijega za veliki hercegovački derbi jedini neće konkurirati nedovoljno oporavljeni Teo Herceg.

Široki Brijeg u ovaj meč ulazi sa petog mjesta i 45 osvojenih bodova, dok je Zrinjski jedno mjesto iznad i ima 49 bodova.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi