Budimir: Oni igraju na rezultat, ali ja vjerujem u svoje momke
FOTO: NK Široki Brijeg

Derbi sutra na Pecari

Budimir: Oni igraju na rezultat, ali ja vjerujem u svoje momke

Samir Mlaćo

NK Široki Brijeg sutra igra veliki derbi protiv FK Borac.

Širokobriježani drže lidersku poziciju i žele da tako bude i sutra poslije meča.

Meč na Pecari najavili su trener Marijan Budimir i iskusni vezista Tomislav Tomić.

"Nadam se kako će svi akteri na terenu opravdati epitet derbija. U pitanju je utakmica trenutačno dviju prvoplasiranih momčadi. Borac je respektabilna momčad. Imaju pet vezanih pobjeda i ovdje dolaze u dobroj formi, naletu“, istakao je Budimir.

Naglašava kako je Borac momčad koja igra na rezultat.

"Igraju na rezultat, znaju kada trebaju napasti, kada se povući, kada napraviti prekid... Imaju iskusne igrače. Moramo biti strpljivi i pametni u ovoj utakmici. Iz naše faze obrane sve polazi“, rekao je Budimir i naglasio kako ima veliko povjerenje u svoju momčad.

Oglasi

"Imam apsolutno povjerenja u ove momke, njihovo znanje, karakter i volju. Na terenu želimo pokazati što treniramo i na kraju slaviti“, naglasio je.

Iskusni Tomislav Tomić je poručio kako vrlo dobro zna koliko je podrška navijača bitna stavka u utakmicama na Pecari.

"Iz iskustva igranja u drugim klubovima znam kako je Pecara jako teško gostovanje. Ovdje nikome nije lako igrati, stadion je mali, akustičan i podrška navijača uvijek nosi momčad. Navijačima zahvaljujem na jako dobroj atmosferi protiv Sarajeva i pozivam ih da dođu u što većem broju i protiv Borca te da nas svojim navijanjem nose do pobjede“, kazao je Tomić.

"Čeka nas još jedan derbi, teška i zahtjevna utakmica. Na treninzima radimo maksimalno i idemo ponizno iz utakmice u utakmicu. Vjerujemo u novu pobjedu pred svojim navijačima“, dodao je iskusni vezista.

U redovima Širokog Brijega neće biti samo Marka Capana koji je u prošlom kolu dobio žuti karton nakon meča zbog skidanja dresa, a svi su se smijali toj odluci Miloša Gigovića.

Sutra će pravdu dijeliti Mirza Kazlagić iz Cazina te nema sumnje da će njegovo suđenje biti pod lupom javnosti.

Pomoćnici su mu Hasan Nanić iz Bužima i Goran Ilinčić iz Prijedora.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sutrašnji meč igra se od 18:30 sati, a domaći navijači najavljuju ispunjenu Pecaru i vatrenu atmosferu.

Nije još uvijek poznato da li će navijači Borca krenuti put Hercegovine.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hanibal
Cim je sudija onaj iz Cazina zna se sta ce biti. jedan penal za Borac a po potrebi jedan crveni karton za Siroki Brijeg.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi