Sve spremno za hercegovački derbi, navijači Širokog na jutarnjem treningu
FOTO: NK Siroki Brijeg

Pružili podršku svojim ljubimcima

Sve spremno za hercegovački derbi, navijači Širokog na jutarnjem treningu

S. Mlaćo
Nogometaši Širokog Brijega jutros su odradili lagani trening pred večerašnji derbi sa Zrinjskim.

Hercegovački derbi uvijek privuče mnogo pažnje, a nema sumnje da će tako biti i sada.

Navijači Širokog Brijega iako razočarani ispadanjem iz Evrope odlučili su pružiti podršku svojim ljubimcima. Pojavili su se jutros na treningu i bakljadom te pjesmom podržali nogometaše.

“Što reći nakon šokantnog poraza od K.F Vllaznia Shkoder, frustrirani smo i razočarani što nismo uspjeli ponoviti igru iz prve utakmice i proći dalje u UEFA Europa Conference League. Ispričavam se navijačima i svima drugima koji Grad Široki Brijeg nose u srcu. Ipak, to je sada iza nas, moramo se okrenuti prvenstvu i velikom hercegovačkom derbiju protiv HŠK Zrinjski Mostar. Igramo jako bitnu utakmicu na otvaranju prvenstva i nadam se kako ćemo se vratiti na pozitivni niz. Na kraju, zahvaljujem se navijačima na velikoj podršci u Skadru i pozivam ih da nas dođu i u nedjelju bodriti u što većem broju. Treba nam njihova podrška“, rekao je Mato Stanić, kapiten Širokobriježana u najavi meča.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Večerašnji meč na Pecari igra se od 21 sat.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Realist
Svi na pecaru. Trest će se Hercegovina.
4 3
KviskoKvesic
Ako odgode utakmicu sa vehležom nikad više necu gledat svoje PLEMIĆE a na stadione idem od1999 god. redovno čak i na prijateljske vidjet ce mo sta ce Šulenta uradit a ima nas jos puno što mislimo isto
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi