U NK Široki Brijeg ponosni na svoja tri izdanka u reprezentaciji Bosne i Hercegovine

Objavili na Facebooku

U NK Široki Brijeg ponosni na svoja tri izdanka u reprezentaciji Bosne i Hercegovine

Eldar Ganibegović

Na sceni gledamo neku novu fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine, a u NK Široki Brijeg imaju razloga da budu ponosni.

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine sinoć je u prijateljskoj utakmici u Newcastleu poražena od selekcije Engleske rezultatom 3:0.

Debitovao je na ovoj utakmici stoper Rijeke, Stjepan Radeljić, koji se našao u početnoj postavi i igrao do 74. minute.

Osim njega, u stručnom štabu zajedno sa šefom Sergejom Barbarezom debitovali su Saša Papac i Mirko Hrgović.

Tri su to izdanka NK Široki Brijeg u kojem su izuzetno ponosni, a danas su na Facebooku objavili njihovu zajedničku fotografiju uz prigodan opis.

"U prijateljskoj utakmici između Engleske i Bosne i Hercegovine čak trojica bivših igrača Širokog Brijega upisali su reprezentativne debije.

Oglasi

Stjepan Radeljić je počeo u udarnoj postavi i odigrao vrlo zapažene 74. minute protiv favoriziranog protivnika. U potpunosti je opravdao ukazano povjerenje, potvrdio sjajnu formu te pokazao kako upravo u njemu reprezentacija ima pravo rješenje na poziciji braniča u utakmicama koje slijede.

S druge strane, Saša Papac i Mirko Hrgović debitirali su kao članovi stručnog štaba novog selektora Sergeja Barbareza i tako nakon igračke započeli i trenersku reprezentativnu karijeru", objavio je klub s Pecare.

U prijateljskoj utakmici između Engleske 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 i Bosne i Hercegovine 🇧🇦 čak trojica bivših igrača Širokog Brijega...

Posted by NK Široki Brijeg on Tuesday, June 4, 2024

Sljedeću utakmicu naša selekcija igra 9. juna u Empoliju protiv selekcije Italije koja večeras u Bologni igra protiv Turske. Radi se, naravno, o prijateljskim utakmicama.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

tonco_slatki
Navijam za siroki i bosnu pozdrav
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi