Karačić: Uskoro će nam se priključiti još neki igrači

Širokobriježani vrijedno rade

Karačić: Uskoro će nam se priključiti još neki igrači

S. Mlaćo
Iza nogometaša Širokog Brijega je sedam dana pripremama.

Nakon odlazaka, stigla su i prva pojačanja, a trener Toni Karačić zadovoljan je do sada urađenim poslom.

“Iza nas je prvi tjedan priprema. S obzirom na to da u Širokom Brijegu imamo svu potrebnu infrastrukturu, a poslužilo nas je i vrijeme, odradili smo sve planirano za prvi tjedan priprema. Nakon subotnjeg treninga na Pecari, igrači su dobili slobodno do ponedjeljka kada nastavljamo prema definiranom programu. U prvom tjednu priprema doveli smo tri nova igrača, potpisali su Mijo Šabić, Petar Raguž i Josip Maganjić, a uskoro će nam se priključiti i još neki igrači. Želim da se što prije kompletiramo kako bi imali dovoljno vremena dobro se upoznati i pripremiti za nastavak prvenstva", kazao je Karačić.

Široki Brijeg je prvi dio sezone okončao na trećem mjestu sa 34 osvojena boda.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi