Karačić zadovoljan odrađenim u Makarskoj: Prava smo klapa, nestrpljivo čekamo nastavak prvenstva

Tužan zbog neugodne povrede poljskog napadača Zacharija

Karačić zadovoljan odrađenim u Makarskoj: Prava smo klapa, nestrpljivo čekamo nastavak prvenstva

S. Mlaćo

Nogometaši Širokog Brijega u Makarskoj se obavili završni dio priprema za drugi dio sezone u Premijer ligi.

U klubu sa Pecare su zadovoljni, a poremetila ih je povreda poljskog napadača Zachare koji je operisan u Mostaru.

"Radili smo intenzitetom treninga prilagođenom pripremnom razdoblju u kojem se trenutačno nalazimo. U Makarskoj smo imali idealne uvjete za kvalitetnu regeneraciju momčadi. Igrači kvalitetno rade, na visokoj su razini i evidentna je njihova želja za utakmicama. Novi igrači su se odlično uklopili, prava smo klapa i nestrpljivo čekamo nastavak prvenstva. Istina, odlično ozračje među igračima malo je poremetila ozljeda Mateusza Zachare, ali takve su situacije nepredvidive i svima se mogu dogoditi. Mene, ipak, raduje da se radi o pravom profesionalcu i on će vrlo brzo ponovno biti s nama", kazao je trener kluba sa Pecare Toni Karačić.

Širokobriježani su prvi dio sezone okončali na sjajnom trećem mjestu sa 34 osvojena boda. Drugi dio sezone će otvoriti gostovanjem kod Mladost Doboj Kaknja.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi