Hendikep za Širokobriježane: Zachara slomio ključnu kost i propušta početak polusezone
Foto: NK Široki Brijeg

Pad na treningu u Makarskoj skupo koštao Poljaka

Hendikep za Širokobriježane: Zachara slomio ključnu kost i propušta početak polusezone

NK Široki Brijeg doživio je neugodnu situaciju i hendikep na pripremama za predstojeću proljetnu polusezonu.

Klub s Pecare objavio je i službeno potvrdio kako je pojačanje iz Poljske Matheusz Zachara doživio tešku ozljedu.

Naime Poljak je jučer na poslijepodnevnom treningu u Makarskoj gdje Širokobriježani bruse formu nezgodno pao i zadobio prelom lijeve ključne kosti te će po prvim procjenama provesti minimalno šest tjedana izvan stroja, saopćili su iz NK Široki Brijeg. Ovo znači da će iskusni poljski napadač sasvim sigurno propustiti početak proljetnog dijela sezone što će zasigurno biti veliki hendikep za Širokobriježane.

NK Široki je prvi dio sezone okončao na sjajnom trećem mjestu prvenstvene ljestvice, a u zimskoj pauzi Pecaru je napustilo nekoliko zvučnih imena. 

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije