Široki Brijeg potvrdio rastanak sa Karačićem

Potvrđeno pisanje SportSport.ba

Široki Brijeg potvrdio rastanak sa Karačićem

S. Mlaćo
Vijest koju je SportSport.ba jučer najavio, danas je potvrđena.

Toni Karačić više nije šef struke NK Široki Brijeg nakon loših rezultata na otvaranju sezone.

Sa Karačićem odlazi i Frano Hrkać.

„Iza mene su dvije jako zanimljive godine. Iako se ovako završilo, užitak je bilo voditi ovaj klub i siguran sam kako je sve imalo smisla. I pored svih situacija u kojima smo se nalazili, uvijek smo odgovarali kvalitetnim radom. Mislim kako smo potvrdili svoju kvalitetu i ostvarili zapažen rezultat u trenutcima kada to mnogi nisu očekivali“, rekao je Karačić, 46- godišnji stručnjak pod čijim je vodstvom momčad u protekloj sezoni u vrlo jakoj konkurenciji izborila nastup u Europi.

„Na kraju se želim svima zahvaliti, a posebno svojim kolegama u stručnom stožeru, osobama s izraženim i ljudskim i stručnim kvalitetama. Zahvaljujem se i igračima s kojima je bio gušt raditi. Oni moraju biti na prvom mjestu i mi moramo biti u službi njih. Želim im mnogo uspjeha u nastavku sezone“, dodao je Karačić na odlasku pa se posebno osvrnuo i zahvalio navijačima na emocijama i sinergiji s momčadi te novinarima na korektnom odnosu.

Svoju poruku navijačima na odlasku je uputio i kondicijski trener Frano Hrkać.

“Mislim kako smo dosta dobro i kvalitetno radili. Dali smo svoj maksimum i postigli rezultat vrijedan pozornosti. Jesmo li mogli više, vrijeme će pokazati. Iako odlazim iz stručnog stožera, ostajem uz svoj klub kao i do sada. Ima i određenog zasićenja i vrijeme je vođenje momčadi prepustiti nekim drugim ljudima“, rekao je Hrkać.

Ekipu sa Pecare na gostovanju kod lidera Slobode za vikend će predvoditi Jure Ivanković.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

 

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Husrefbeg22
Ja mislim da je ovaj trener najbolji u BiH. Od onoga tima listice igrati tako proslu sezonu je zaista uspjeh.
2 0
tuner
Pa sta oni misle, da ce ih neko bolje voditi od vas i da ce uz to ostati i gospodin pred kamerama??? Tesko, jako tesko. Steta i za vas i za Siroki.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi