NK Široki Brijeg želi bodove protiv FK Željezničar: Pokušat ćemo iskoristiti njihove mane

Ćorić i Jović pred utakmicu

NK Široki Brijeg želi bodove protiv FK Željezničar: Pokušat ćemo iskoristiti njihove mane

M. Šljivak

Široki Brijeg u derbiju 6. kola Premijer lige BiH na Pecari dočekuje Željezničar.

Širokobriježani nisu na najbolji način otvorili sezonu. Nakon pet kola imaju samo četiri osvojena boda i protiv Željezničara će tražiti drugu pobjedu u sezoni.

Trener tima sa Pecare Denis Ćorić svjestan je važnosti utakmice, ali ističe kako svi u ekipi žele pobjedu.

"Očekuje nas derbi utakmica protiv do sada neporažene i trenutačno vodeće momčadi u prvenstvu. Izrazito su balansirana momčad koju odlično vodi kolega Amara Osima. Vrlo dobro su ušli u sezonu, imaju tri pobjede i dva remija, puni su samopouzdanja. Sigurno nas čeka teška utakmica", kazao je trener Denis Ćorić i dodao kako u subotnjem derbiju moraju isprati gorak okus poraza i loše igre u Vrapčićima.

"Svjesni smo kako protiv Veleža nije bilo dobro. Ne smijemo ponoviti onakav pristup utakmici. Siguran sam kako ćemo protiv Željezničara pokazati drugo lice, veliku želju, htijenje i volju koja će nas voditi do tri boda. Znamo sve dobre i loše strane našeg protivnika, vrlo dobri su u prekidu, posebice njihov ofanzivni dio momčadi. Ipak, vjerujem kako ćemo znati iskoristiti njihove loše strane i doći do vrijednih bodova, dodao je Ćorić i pozvao navijače da dođu u velikom broju".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Toni Jović također očekuje mnogo bolju igru u odnosu na prethodne utakmice.

'Pristup igri koji smo prikazali protiv Neretvanca u Opuzenu (0:5) put je kojim trebamo nastaviti ići. Ma kakav protivnik bio, s takvim pristupom nikoga se ne trebamo bojati. Siguran sam kako ćemo ponoviti takav pristup, čak i bolje do toga, i pokazati kako zaslužujemo biti u vrhu bh. nogometa. Naša momčad sigurno vrijedi i vratit ćemo se na pravi kolosijek'', poručio je Toni Jović koji je vrlo brzo pobrao simpatije domaćih navijača.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije