Jutarnji trening, sastanak sa načelnikom, pa put u Zenicu

Široki Brijeg sutra protiv Mladosti

Jutarnji trening, sastanak sa načelnikom, pa put u Zenicu

S. Mlaćo

NK Široki Brijeg će drugi dio sezone otvoriti gostovanjem kod FK Mladost Doboj Kakanj.

Meč se igra sutra, a Širokobriježani su prije puta odradili trening na Pecari.

Duel sa Mladosti će dočekati u karantinu u Zenici, a danas ih je prije puta posjetio i predsjednik UO Miro Kraljević, inače gradonačelnik Širokog Brijega.

"Uoči polaska u Zenicu gdje će dočekati nedjeljni dvoboj 20. kola m:tel Premijer lige BiH protiv FK Mladost Doboj - Kakanj, momčad NK Široki Brijeg na Pecari je odradila posljednji trening.
Istome je nazočio i predsjednik Upravnog odbora Miro Kraljević koji se obratio igračima i stručnom stožeru te im zaželio uspješan proljetni dio sezone", stoji na stranici Širokog Brijega.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sutrašnji meč se igra sa početkom od 13 sati, a Široki Brijeg u ovaj meč ulazi sa treće pozicije.

Mladost je devetoplasirana.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi