7

Komentari (7)

Malac
mitoza
U poljoprivredi je spas pogotovo u organik proizvodnji.
user1676370670
Ovdje sve sprdnja i laicki komentari...Ko je kriv?Da ima pravde i pravih navijaca krenulo binse od Amara....Prvo on,pa onda svi poslije njega....Vratiti se 15g u nazad...Racuni namjestanja transferi,plavi zamak itd.Sve u javnoyt iznijeti...Pa ih onda traziti po ulici....Vilice im razvaliti...Al nema toga,Amar ce za stoju i po stoju sve kupiti..
omer
Koliko god bio u krizi, ipak ne vjerujem da bi Zeljo jos jednom dozvolio sebi takvu bruku da ispadne u nizi rang. Kazem jos jednom, jer nikad necu zaboraviti 1977.godinu kad je Zeljo bio zadnji i ispao u drugu ligu u bivsoj SFRJ. Ali to se onda moglo razumjeti posto je ta bivsa jugoslovenska liga bila medju prvih 10 evropskih po jacini u ono vrijeme. Ali nikakvog opravdanja ne bi bilo da im se to desi u ovoj sadasnjoj PL BiH. To bi zaista bila velika bruka i sramota.
Drakula
Gube od sviju navedenih. Gosk je tezak zalogaj za zeljkana
user1675926959
Ko je vjerovao u Evropu sa Biberom Rustemom Turanjaninom Alisonom Čosićem povrijeđenim Ovčinom koji nije šutnuo loptu godinu dana taj nema dvije čiste u glavi
Amar123456
Nisu igrali na pecari
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.