Kavazović: Sa Posušjem se idemo nadigravati

Slaven dočekuje jesenjeg prvaka

Kavazović: Sa Posušjem se idemo nadigravati

S. Mlaćo

Fenjeraš Slaven sutra će bodove tražiti protiv jesenjeg prvaka i trenutnog lidera HŠK Posušje.

U Živinicama su svjesni da će biti veoma teško, no nadaju se da mogu iznenaditi.

"Veoma dobro znamo u kojoj smo poziciji i šta utakmica donosi. Svaki bod nam je od krucijalnog značaja. Poznajemo dobro ekipu Posušja. To je jedna od najkvalitetnijih ekipa u ligi, ekipa koja teži igri i sigurno ekipa koja će se boriti za sami vrh tabele i ulazak u Premijer ligu. Dobro smo trenirali ovu sedmicu i svaki igrač je ozbiljno shvatio sutrašnji meč. Očekuje nas teška utakmica, ali sigurno otvorena utakmica na obje strane. Respektujemo protivnika, ali idemo se nadigravati. Radi situacije u kojoj se Slaven nalazio, kasno smo krenuli s pripremnim periodom i dovođenjem igrača", ističe mladi Muhibija Kavazović, te dodaje.

"Došlo nam je par kvalitetnih igrača, igrača koji mogu doprinijeti ekipu i borbi za opstanak u ligi. Tu fali malo uigranosti, ali stručni štab vjeruje igračima i nastoji da na najbolji način pripremi treninge kako bi se što adekvatnije pripremili za svakog protivnika, te za borbu koja nas čeka do samog kraja".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti