Elvir Rahimić postao sportski ambasador bh. kluba

Prepoznao pozitivnu priču

Elvir Rahimić postao sportski ambasador bh. kluba

Samir Mlaćo

Sportska priča iz Olova svakako je pozitivna strana bh. nogometa.

NK Stupčanica je kvalitetnim, predanim i organizovanim radom stigao do Prve lige FBiH, te pobrala brojne simpatije.

Sve je u Olovu na visokom nivou, uređuje se infrastruktura na stadionu Danac, sam klub napreduje iz dana u dan u svim segmentima, što su mnogi prepoznali.

Tako je danas potvrđeno da je nekada proslavljeni bh. reprezentativac Elvir Rahimić, danas trener u stručnom štabu A reprezentacije naše zemlje, sportski ambasador kluba iz Olova.

"Iznimna nam je čast i veliko zadovoljstvo objaviti da je nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Elvir Rahimić, postao dio našeg kolektiva, potpisavši ugovor za sportskog ambasadora NK Stupčanica. Elvir je tako zadužen za saradnju i uspostavljanje veza kluba sa ekipama u zemlji i inostranstvu, tj. ambasador naše Stupčanice u Evropi.

Oglasi

Također je koordinator i savjetnik za razvoj mladih, isto tako zadužen za skauting. Elvire, dobro nam došao i hvala ti što si prihvatio biti dio našeg kolektiva", stoji u objavi NK Stupčanica.

Rahimić uživa veliki ugled u svijetu nogometa, iza sebe ima bogatu igračku karijeru i sigurno može puno pomoći federalnom prvoligašu u svakom pogledu.

I sam je prepoznao pozitivnu priču koju pravi ovaj klub, te tako postao dio iste.

Stupčanica je u prva dva kola nove sezone Prve lige FBiH osvojila četiri boda.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Prvo je remizirala sa Čelikom (1:1), a jučer u Tomislavgradu sa minimalnih 1:0 savladala HNK Tomislav.

U Olovu imaju razloga za zadovoljstvo, a naredne nedjelje će ugostiti NK Bratstvo pred sigurno ispunjenim tribinama stadiona Danac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi