Stupčanica izdala zanimljivo saopštenje: Jasno je čega se pribojavaju u borbi za prvaka

Danas igraju domaći meč od 17 sati

Stupčanica izdala zanimljivo saopštenje: Jasno je čega se pribojavaju u borbi za prvaka

S. Mlaćo
Uzbudljivo je u Drugoj ligi Centar.

Nogometaši Stupčanice i dalje imaju bod prednosti nad Bosnom, a danas se igraju susreti 24. kola.

Stupčanica će ugostiti fenjeraša Jahorinu, dok Bosna gostuje u Zavidovićima kod Krivaje.

Iz Stupčanice su pozvali navijače na podršku, ali i objavili zanimljivo saopštenje.

Naveli su da na tribine neće biti dozvoljeno unošenje bilo kakvih predmeta koji mogu ugroziti sigurnost igrača ili službenih lica.

Očigledno da se u Stupčanici pribojavaju 'prljavih igara', odnosno da bi neko mogao i prekinuti meč, te ta ovaj tim izgubi važne bodove u borbi za prvaka.

Oglasi

Zbog toga su odlučili na vrijeme reagovati, što su pozdravili njihovi navijači, koji će svakako budno pratiti da li će se na tribinama možda pojaviti nepoznata lica koja sigurno nemaju lijepe namjere prema ovom klubu.

“Obavještavamo sve naše navijače, kao i navijače drugih klubova, da je uprava donijela odluku da je u svakoj narednoj domaćoj utakmici našeg prvog tima, zabranjeno unošenje bilo kakvih predmeta koji mogu ugroziti sigurnost igrača ili službenih lica na istoj (plastične, staklene boce i drugi tvrdi predmeti koji mogu nanijeti povrede).

Odluka stupa na snagu od danas, sa prvom domaćom utakmicom protiv FK "Jahorina" Prača...“, stoji u saopštenju NK Stupčanica.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

Svi susreti ovog kola Druge lige Centar igraju se danas od 17 sati.

Stupčanica i Bosna vode bitku za prvaka, a prvoplasirani će igrati doigravanju za Prvu ligu FBiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi