Najveći projekat u historiji kluba: Simpatični bh. stadion će dobiti novi izgled
FOTO: NK Stupčanica/Facebook

Cijeli grad živi za svoj tim

Najveći projekat u historiji kluba: Simpatični bh. stadion će dobiti novi izgled

Haris Zilić

Sve više klubova u Bosni i Hercegovini radi na insfrastrukturi, a još jedan značjan projekta stiže nam i centralnih dijelova naše zemlje, tačnije iz Olova koji diše za NK Stupčanica.

Na stadionu Danac poečla je izgradnja tribine koja će povećati kapacitet stadiona, a ovim projektom u Sutpčanici pokazuju zdrave ambicije, ali i jasne ciljeve.

Nema sumnje da će Stupčanica u narednim godinama pokušati da dođe i do Premijer lige Bosne i Hercegovine.

U narednoj sezoni Prve lige FBiH će sigurno biti jedan od klubova koji će iz prikrajka tražiti svoju šansu za sami vrh.

Tribina se uveliko počela graditi o čemu su iz Stupčanice obavijestili javnost.

Oglasi

"Hvala našem načelniku općine Đemalu Memagiću, općinskim vijećnicima, službama općine Olovo, Federalnom ministarstvu kulture i sporta, našim sponzorima, našem prijatelju, svjetskom čovjeku i prepoznatom prijatelju naše općine, svim navijačima, simpatizerima i onima koji na bilo koji način prate rad našeg kluba.

Ponosni smo na sve što radimo, a posebno radosni jer ćemo ovih dana završiti jedan od najvećih infrastrukturnih projekata u historiji kluba.

Idemo dalje", stoji u saopštenju NK Stupčanica Olovo.

Hvala našem načelniku općine Đemalu Memagiću, općinskim vijećnicima, službama općine Olovo, Federalnom ministarstvu...

Posted by NK Stupčanica on Thursday, July 27, 2023

U prvom kolu nove sezone Prve lige FBiH u Olovou će biti pravi spektakl jer će Stupčanica ugositi ekipu Čelika iz Zenice.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U drugom kolu Stupčanica gostuje ekipi Tomislava, a start nove sezone zakazan je za 13. august.

Top Komentari

rabodimis
Kapa do poda za sve sto su uradili. Lijepa prica pravo, kao i Posusje, Tesanj, Krupa na Vrbasu.. Mi iz Sarajeva vam mozemo samo pozavidjet na odnosu vlasti prema sportu, gradu i gradjanima. Svaka vam cast !
1 0
user728017379164917
Da se ovako naš grad odnosi prema osmerostrukom BiH prvaku, davno bi mi bili u Europi! Svaka vam čast i kapa do poda, ovi ljudi uistinu žive za svoj klub. Pozdrav iz Mostara!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi